Belettering

Belettering

Belettering kent vele vormen en uitvoeringen. Steur Reclame ontwerp en realiseert aantrekkelijke en opvallende reclame-uitingen op alle mogelijke reclamedragers, of het nu gaat om permanente reclame of om actiemarketing.

Autobelettering

Een bedrijfswagen biedt een prachtige kans om reclame te maken. Een bedrijfsnaam of logo kan uw naamsbekendheid vergroten, en met een carwrap van full-color bedrukte folie trekt u zeker de aandacht. U kunt combinaties toepassen van snijletters en folies al dan niet full-color geprint. Wilt u de ruiten van uw bestelauto blinderen met goedgekeurde folie, dan kunnen wij die voor u aanbrengen. Naast autobelettering verzorgen wij o.a. bootbelettering, aanhangwagenbelettering, scooter- of motorbelettering. Ook trams, bussen, vrachtwagens en opleggers kunnen we aan. Bijna alles kan, ook bij u op locatie, dus bel ons voor een aansprekend ontwerp.

Raamdecoratie

Nodigt uw wagenpark uit tot het maken van reclame, uw grootste reclame-object blijft echter uw bedrijfspand c.q. winkel. Vooral grote glaspartijen in de gevel bieden een mooie kans om u opvallend te presenteren. Steur Reclame ontwerpt en realiseert een pakkende promotie van uw bedrijf met belettering of complete full-colorprints.

Is uw belangrijkste doel om licht, warmte of inkijk buiten te sluiten, dan kunnen wij voor elke toepassing een speciaal geschikte folie leveren, ook voor decoratieve en functionele binnentoepassingen. In ons assortiment hebben wij UV-werende folies tegen verkleuring, warmte- en zonwerende folies voor een aangenaam binnenklimaat en inkijk- en inbraakwerende folies. Met een full-colorprint van Steur Reclame geeft u deze oplossing extra toegevoegde waarde.

Actiemarketing

Winkelruiten en etalages zijn net als auto’s ook geschikt voor het aanbrengen van tijdelijke reclame en promoties. Wilt u regelmatig acties communiceren via uw winkelruiten of voertuigen, dan ontwerpt en realiseert Steur Reclame een opvallende en uitnodigende ‘call-to-action’.

Reclameborden

Sportclub sponsoren? Nieuw project gestart? Aardbeien te koop? Laat een van onze robuuste, weerbestendige reclameborden monteren. Maak uw keuze uit alle mogelijke afmetingen en materialen. Steur Reclame levert o.a. PVC-schuimplaat, Dibond, Trespa, HPL en acrylaatplaat, geheel naar uw wens beletterd of voorzien van een full-colorprint. Voetbalborden, projectinformatieborden en sporthalreclame kunnen wij ook rechtstreeks op het materiaal printen.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met Oracal-, Avery– en 3M-folies. Deze folies kenmerken zich door een ongekende topkwaliteit met langdurige garanties op verkleuren. Full-colorprints zijn voorzien van het 3M™ MCS™ garantiecertificaat en worden afgewerkt met een laminaat ter bescherming tegen weersinvloeden.

folie merken

 

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.