Beurs en presentatie

Beurs en presentatie

Meedoen aan een beurs is elke keer een nieuwe uitdaging om verrassend en representatief voor de dag te komen. Steur Reclame heeft alle mogelijkheden om van uw beursdeelname een succes te maken. Wij denken met u mee over de inrichting van uw stand en leveren alle producten die u nodig hebt, van de presentatiewanden tot de gadgets om weg te geven, alles met uw logo, tekst, kleur of afbeelding. Ook verzorgen wij opbouw en afbraak van uw stand, zodat uw klanten en prospects uw volle aandacht kunnen krijgen.

Presentatiewanden

Mooie full-color bedrukte wanden zorgen voor een professionele presentatie van uw bedrijf of organisatie. Wij zorgen voor een prominente presentatie van uw beursaanbod, waardoor beursbezoekers geprikkeld worden tot contact. De verrijdbare koffer kunt u tevens als counter gebruiken. Daarvoor kunnen wij de koffer eveneens van een bedrukking voorzien.

Trussframes

Met trussframes kunt u met gemak grote beursstands bouwen, voorzien van led-displays, licht en geluid en full-color bedrukte achterwand of zijwanden. De mogelijkheden met trussframes zijn legio: recht of rond, vierkant of driehoekig, Steur Reclame kan trussframes als raamwerk op de grond of hangend aan het dak monteren. Trussframes kunnen binnen én buiten worden gebruikt, waarmee het aantal toepassingen eigenlijk onbeperkt is, denk aan concerten en andere buitenevenementen. Vraag informatie of een vrijblijvende offerte.

Roll-up-banners

Roll-up-banners kunt u op elke gewenste plaats los neerzetten om uw boodschap onder de aandacht te brengen van bezoekers of passanten. Met een mooi ontwerp en een perfecte full-colorprint trekt u volop belangstelling voor uw bedrijf. Roll-up-banners kunt u eveneens uitstekend gebruiken als presentatieachtergrond of als instore display bij productpromoties. Roll-up-banners van Steur Reclame staan stabiel en zijn eenvoudig in het gebruik.

Meubilair

Een balie waar u brochures in kunt bewaren en op kunt leggen, is het minste meubilair dat u nodig heeft. Steur Reclame levert voor uw beursstand full-color bedrukte counters, stoelen, (koffie)tafels en verlichte en onverlichte zuilen. Daarnaast leveren wij een aantal standaard producten zoals stoelen, (sta)tafels, counters en presentatiewanden van Re-board®, een full-color bedrukte kartonnen sandwichplaat. Alle meubelen zijn licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren. Vraag een offerte voor een exclusieve beurspresentatie en neem contact met ons op.

Vloervinyl

Vloervinyl is ideaal voor gebruik op beurzen. Steur Reclame levert full-color geprint vloervinyl voor een fraaie aankleding van uw beursstand. U kunt vloervinyl in tegels of banen laten leggen, wat u veel speelse mogelijkheden tot variatie geeft. Bovendien kunnen wij het materiaal in iedere gewenste vorm uitsnijden. Vloervinyl voegt een in het oog lopend element aan uw beursstand of presentatie toe.

Schoonloopmatten

Een andere eye-catcher is een schoonloopmat met uw welkomstboodschap of merknaam en logo. Een schoonloopmat trekt niet alleen de aandacht, maar is ook een prima geheugensteun voor uw potentiële klanten. Kortom een schoonloopmat is een uitstekend reclamemiddel en niet alleen in uw beursstand.

Promotiemateriaal

Steur Reclame levert een uitgebreid assortiment aan promotiemateriaal, full-color bedrukt met uw naam en logo of met uw reclameboodschap. Wij zoeken graag met u een passend artikel om tijdens een beurs of presentatie weg te geven. Balpennen en notitieblokjes zijn natuurlijk klassiekers, daarnaast leveren wij ook meer luxueuze producten als horloges of cocktailsets. Alles is in principe mogelijk, afhankelijk van uw budget. Wij maken graag geheel vrijblijvend een passende offerte voor u!

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.