Bewegwijzering

Bewegwijzering

Steur Reclame levert en monteert bewegwijzeringsproducten voor binnen en buiten volgens de hoogste kwaliteitsstandaards. Onze bewegwijzering vindt u o.a. in vakantieparken, op bedrijfsterreinen, golfbanen en bij horecabedrijven. Goede bewegwijzering in en om uw bedrijf geeft bezoekers en medewerkers een gevoel van vertrouwdheid en zelfverzekerdheid. De bewegwijzering moet daartoe consistent zijn in systematiek, routing en bordontwerp en rekening houden met algemeen geldende principes op technisch en ergonomisch gebied. Dat geeft het vertrouwen dat mensen zelfstandig hun weg kunnen vinden op uw terrein of in uw gebouwen, ook als u een gebouw deelt met meerdere gebruikers.

Iedereen voelt zich prettiger als alles vanzelf gaat en dat geldt zeker voor het vinden van de juiste weg. Steur Reclame adviseert u bij de keuze van effectieve bewegwijzering die rekening houdt met de behoefte aan duidelijke steun en informatie van uw bezoekers.

Consoleborden

Wij leveren en monteren diverse bewegwijzeringssystemen. De consoleborden worden opgebouwd uit onderhoudsarme onderdelen van geanodiseerd of gepoedercoat aluminium. Een aantrekkelijk ontwerp en accessoires, zoals spots of inwendige verlichting, geven uw borden net dat extra’s dat u onderscheidt. Met onze windvast geplaatste consoleborden zet u altijd iets speciaals neer.

Parkeerborden

Parkeerborden laten zien, dat u hebt nagedacht over het gebruik van uw terrein en over de bewegwijzering. Dat geeft duidelijkheid aan uw bezoekers en een gevoel welkom te zijn. Natuurlijk maken de parkeerborden deel uit van de totale bewegwijzering in en rond uw pand. Steur Reclame biedt u een stijlvol ontwerp en een keur aan typen, vormen en maten.

Reclamezuilen

Een reclamezuil bij de ingang van uw terrein is het begin van de bewegwijzering en mag dus om verschillende redenen opvallen. Passanten zullen uw naam en logo onthouden en bezoekers weten meteen waar ze moeten zijn. Steur Reclame maakt reclamezuilen met een duidelijk en pakkend ontwerp in de stijl van de totale bewegwijzering. Onze reclamezuilen zijn van topkwaliteit en worden door ons windvast gemonteerd. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Vlaggenmasten

Ook vlaggenmasten maken deel uit van de bewegwijzering op uw terrein. Vlaggenmasten zijn oriëntatiepunten die van veraf waarneembaar zijn. Steur Reclame levert masten tot een lengte van 9 meter, inclusief kantelanker, roterende sierdop, kikker en lijn. Daarnaast hebben wij ook gevelstokken en banierhouders in ons assortiment.

Binnenbewegwijzering

Een goed doordachte binnenbewegwijzering is het logische vervolg op de bewegwijzering buiten uw pand. Ook binnen moet uw bezoeker gemakkelijk de weg kunnen vinden. Steur Reclame biedt u een aantal systemen aan uit het veelzijdige kwaliteitsprogramma van STYLE+. Wij geven u een helder advies, verzorgen het printen of beletteren van borden en wegwijzers en monteren deze vakkundig op de juiste plaats. Vraag een offerte voor een duidelijk en functioneel ontwerp.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.