Full-Color

Full-color

Het begrip full-color betreft alle geprinte teksten en afbeeldingen die met behulp van grootformaat digitale printers worden vervaardigd. Deze techniek is toe te passen op folies en doeken van katoen, polyester of pvc, maar ook direct op de meeste harde materialen, zoals karton, acrylaat, aluminium en kunststof. De toepassingen zijn legio en in principe zijn alle formaten doek, plaat of folie mogelijk. Wat u ook kiest, met full-color realiseren wij verrassende en opvallende reclame-uitingen die bij uw doelgroep volop extra aandacht trekken.

Full-colorprints en 3M Di-Noc

Full-colorfolie is in veel variaties verkrijgbaar en kent veel verschillende toepassingen indoor en outdoor. Met name de 3M Di-Noc in- of exterieurfolies worden steeds meer in kantoor- en winkelontwerpen toegepast om een eigentijdse sfeer en uitstraling te creëren. Steur Reclame print moeiteloos full-color op alle soorten folies.

Onze full-colorprints zijn voorzien van het 3M™ MCS™ garantiecertificaat. Voor extra bescherming worden folies bovendien gelamineerd met UV-werende folie. Dit garandeert u jarenlang probleemloos gebruik van onze hoogwaardige producten. Wat u ook bedenkt, bijna alles is mogelijk en binnen zeer korte tijd door Steur Reclame te leveren.

Spandoeken en banners

Een spandoek met een tekst of full-colorafbeelding is een ideale manier om uw boodschap te communiceren. Steur Reclame print spandoeken enkel- en dubbelzijdig, naadloos tot 5 meter breed en zo lang als u ze wilt hebben. Daarmee zijn ze bij uitstek geschikt voor grote projecten als gevelbanieren, steigerdoeken, bouwhekdoeken en speakerdoeken.

Backdrops en wallcovering, maar ook dwarse (haakse) gevelbanieren, vlaggen, beachflags, parasols en canvas kunnen wij full-color bedrukken. Spandoeken worden gezoomd en met ringen rondom geleverd. Ook de montage van uw spandoeken en banners voeren wij veilig en vakkundig voor u uit. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

XXL Wallcovering en behang

Elke wand is geheel naar uw wensen te decoreren met full-color XXL wallcovering tot een breedte van 5 meter uit één deel. Bij Steur Reclame heeft u keuze uit pvc en vinyl- en papierbehang. Alle behangsoorten hebben een brandvertragende finish (noodzakelijk voor openbare ruimtes) en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Laat u door ons verrassen met een exclusief ontwerp!

Stickers

Stickers zijn niet meer weg te denken als reclamemiddel. Steur Reclame levert een aantal bijzondere vormen van reclamestickers. Magneetstickers bijvoorbeeld, kunt u inzetten voor actiemarketing op uw wagenpark of voor andere tijdelijke reclame-uitingen. Onze muurstickers voor binnen- en buitenmetselwerk geven een apart effect aan uw merk of logo.

Veelgebruikt zijn onze speciale vloerstickers en asfaltstickers voor buitengebruik op o.a. beton, asfalt en tegels, welke uitermate geschikt zijn voor het voeren van guerrilla-marketing. Vloerstickers voor binnen hebben een antisliplaag. Voor een opvallende entree van uw bedrijf of winkel leveren wij full-color geprint vloervinyl.

Plaatmateriaal

Steur Reclame levert o.a. PVC-schuimplaat, Dibond, Trespa, polypropyleen en acrylaatplaat, rechtstreeks voorzien van een full-colorbedrukking. Voetbalborden, projectinformatieborden en deuren kunnen wij ook rechtstreeks op het materiaal printen. Alle plaatmaterialen kunnen in iedere gewenste vorm uitgecontourd worden. V-borden (makelaarsborden) worden bovendien gerild en voorzien van tweezijdige plakstrips of zuignappen.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.