Historie

De activiteiten van Steur Reclame zijn voortgekomen uit de service die Steur Aanhangwagens aan zijn klanten leverde met de belettering van aanhangwagens en trailers. In circa 10 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een professioneel, creatief en veelzijdig reclamebedrijf. In deze jaren van groei leverden wij een steeds breder scala producten en diensten.

Naast de bestaande regionale relaties uit de beginperiode wisten steeds meer bedrijven buiten de regio Steur Reclame te vinden om zich opvallend te presenteren. Want wat we doen, doen we goed en uitdagingen gaan we nooit uit de weg. Groot, ingewikkeld, moeilijke montage, grote series, enkele stuks, bij Steur Reclame pakken we het altijd aan. U kunt bij ons bedrijf dus terecht voor een uitgebreid assortiment reclameproducten en -diensten.

 • 2015Digital Signage
  Nieuwe ontwikkelingen binnen de signbranche hebben er toe geleid dat wij sinds 2015 totaalaanbieder zijn geworden van digital signage. Hiermee zijn we voorbereid op de toekomst en de vraag in de markt.
 • 201410 jarig bestaan Steur Reclame
  10 jarig bestaan van Steur Reclame. In dit jaar wordt een nieuwe responsive website ontwikkeld vanwege het groeiende aantal "mobiele" bezoekers.
 • 2012Studio-Stone versterkt ons team
  Samenwerking met Studio Stone op het gebied van online diensten. Hierdoor kunnen wij onze klanten voortaan een totaalpakket aanbieden.
 • 2010Back-up systeem
  Voor de beveiliging en opslag van de kostbare bestanden van onze klanten wordt er geïnvesteerd in een geavanceerd opslag systeem.
 • 2009Bouw nieuwe bedrijfsruimte
  Vanwege de constante groei wordt er in 2009 gestart met de bouw van een nieuwe bedrijfsruimte van 200 m2.
 • 2008Handjes te kort
  Evelijn komt het bedrijf versterken waar zij zich voornamelijk bezig houdt met grafisch ontwerp en montage werkzaamheden.
 • 2006Kleding bedrukking
  In dit jaar starten we met het leveren en bedrukken van werkkleding en promotionele kleding.
 • 2004Oprichting Steur Reclame
  Start van Steur Reclame op de bovenverdieping van het bedrijfspand van Steur Aanhangwagens.