Lichtreclame

Lichtreclame

Lichtreclame werkt! Creatieve lichtreclames blijven de aandacht vragen van het publiek dat u wilt bereiken. Goed uitgevoerde en solide gemonteerde lichtreclame geeft naast de primaire boodschap ook een kwaliteitsuitstraling aan uw bedrijf. Daarom vindt Steur Reclame kwaliteit belangrijk bij het ontwikkelen, creëren én monteren van uw creatieve, visuele communicatiemiddelen. Al vele bedrijven hebben wij zichtbaar, vindbaar en herkenbaar gemaakt met onze lichtreclames.

Steur Reclame is uw creatieve en technische partner bij de ontwikkeling van op maat gemaakte lichtreclames, voor binnen én buiten. Wilt u eens brainstormen, neem dan contact met ons op.

Reclamezuilen

De variatie in reclamezuilen is bijna onbegrensd. Naast standaardsystemen kan Steur Reclame ook helemaal naar uw wens op maat gemaakte zuilen leveren en monteren. U kunt kiezen voor reclamezuilen die geheel of gedeeltelijk van binnenuit zijn verlicht of juist voor zuilen die van onderaf met grondspots worden aangelicht. Desgewenst kunnen we zuilen voorzien van tijd- en temperatuurdisplays.

Onze reclamezuilen zijn gemaakt van degelijke materialen en hebben een perfecte afwerking. Steur Reclame gebruikt o.a. RVS, geanodiseerd aluminium en CE-gekeurde TL-armaturen en LED’s voor zijn reclamezuilen. Spuiten in iedere RAL-kleur of combinatie is mogelijk. Al onze reclamezuilen kunnen wij geheel naar uw wens beletteren of voorzien van een full-colorprint.

Lichtbakken

Zoekt u naar een opvallende en betaalbare lichtreclame voor uw pand, dan is een lichtbak het overdenken waard. Voor onze lichtbakken gebruiken wij dezelfde kwaliteitsmaterialen als voor onze reclamezuilen. Door de combinatie van slimme aluminium profielen kan Steur Reclame alle soorten lichtbakken snel en tegen een scherpe prijs leveren. Elk product is leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren, met belettering of full-colorprint naar wens.

Doosletters verlicht

Een tekst met vrijstaande doosletters geeft een prachtige, stijlvolle uitstraling, is minder massief aanwezig en houdt daardoor de structuur van een gevel in stand. Steur Reclame heeft inmiddels op tal van locaties opvallende en exclusieve doosletterreclames gemonteerd. De mogelijkheden zijn ongekend groot, in materialen, formaten, verlichting, kleuren, duurzaamheid en plaatsing. Doosletters zijn geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.

Aanlichten/verlichting

De uitstraling van uw reclame is overdag natuurlijk het belangrijkst. Immers dan heeft u de meeste kans om te communiceren. Maar onderschat u toch het einde van de middag en de avond niet. Daarom presenteren wij u een uitgebreid programma verlichting, variërend van energiezuinige, onopvallende spots voor kleine teksten en reclamezuilen tot verstralers voor XXL-afbeeldingen en gevelteksten.

(Dak)constructies voor lichtreclame

Steur Reclame heeft de technische kennis en ervaring om veilige, duurzame constructies te ontwerpen en te plaatsen voor de montage van lichtreclames op en/of aan gebouwen in Nederland en België. Vragen beantwoorden we graag, dus mail voor meer informatie.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.