Reclameframes

Reclameframes

Full-colorreclames op doek geven u veel variatiemogelijkheden in het formaat van uw reclame-uitingen. Doeken kunnen wij naadloos printen tot 5 meter breed en met onze aluminium framesystemen kunnen wij elke gewenste lengte solide monteren op een in het oog springende locatie. Steur Reclame levert en monteert reclameframes van geanodiseerd of in RAL-kleur gepoedercoat aluminium in een keur van vormen en formaten, zowel outdoor als indoor.

Wat u ook bedenkt, wij leveren het meest geschikte reclameframe voor uw reclame-uiting of beurspresentatie. Aluminium reclameframes zijn in principe veilig op elke stevige ondergrond te monteren, tot de grootste billboards toe. Steur Reclame heeft de ervaring en de technische mogelijkheden om uw reclameframes veilig te monteren. Wilt u meer informatie over onze hoogwaardige, innovatieve reclameframes, neem dan contact met ons op!

Reclame-aanhangwagen

De inzet van reclame-aanhangwagens van Steur Reclame is ideaal als flexibele, mobiele reclamemethode! Onze reclame-aanhangwagens zijn uitermate geschikt om open dagen en evenementen aan te kondigen en voor andere promotionele doeleinden. De opbouw bestaat uit een aluminium buizenframe waarop eenvoudig PVC spandoeken opgespannen kunnen worden.

Vrijstaande frames

Vrijstaande reclameframes zijn in alle maten en samenstelling, recht of in V-vorm leverbaar. Grote vrijstaande frames (bv. bouwborden) dienen stevig verankerd of met ballast verzwaard te worden om wind- of stormschade te voorkomen. Steur Reclame heeft de ervaring en de kennis om uw reclameframes vakkundig te plaatsen.

Bungee Banner

De Bungee Banner is een mobiel reclameframe dat u gemakkelijk mee kunt nemen en op kunt bouwen op elke gewenste locatie. Voor grote reclame-uitingen koppelt u gewoon meerdere modules aan elkaar. Een deel van het frame is elastisch, waardoor het bij harde wind kantelt en zich weer opricht als de wind gaat liggen. Uiteraard kunnen wij het frame bespannen met met elk type reclamedoek met daarop uw boodschap in full-color geprint.

Containerframes

Reclameframes met of zonder verlichting bevestigd op een 20 of 40 ft. zeecontainer zijn ideaal bij signing en terreinafzetting van een- en meerdaagse evenementen.

Gevelframes

Een reclameframe met een full-color geprinte boodschap is een mooi alternatief voor een standaard reclamebord. Steur Reclame levert diverse soorten reclameframes met TÜV-gecertificeerde bevestigings-/koppelsystemen.

Ronde frames

Het gebruik van een rond reclameframe geeft uw reclame een aparte uitstraling, die nog versterkt wordt door de doeken excentrisch op te spannen.

Blindframe

Een ontwikkeling die niet uit kon blijven in de innovatieve signbranche, is het blindframe. Het geprinte doek wordt strak om het blindframe heen gevouwen en aan een tweede frame erachter vastgemaakt.

Bannerlift

Ook de bannerlift is een logische ontwikkeling op signgebied. Met de bannerlift kunt u eenvoudig reclamedoeken verwisselen. U kunt zonder hulp van steigers of hoogwerkers doeken verwisselen tot een formaat van 18 × 12 meter, dus ruimte genoeg voor een actuele en duidelijke boodschap.

Naar welk systeem reclameframe uw voorkeur ook uitgaat, Steur Reclame kan u altijd een helder en degelijk advies geven en een aansprekend ontwerp realiseren. Wij verzorgen de montage van de reclameframes en van de bijbehorende verlichting met een team vakbekwame technici.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.