Specials

Specials

Als veelzijdig reclamebedrijf levert Steur Reclame een aantal producten met een specifieke toepassing, zoals Re-board® meubelen, schoonloopmatten en graslogo’s. En natuurlijk zijn al onze maatwerkprojecten speciaal!

Re-board®

Re-board is een extreem licht maar zeer sterk, milieuvriendelijk geproduceerd plaatmateriaal. Het is een kartonnen sandwichplaat met een witte toplaag. Wij leveren een aantal standaard producten zoals stoelen, (sta)tafels, counters, presentatiewanden, etc. De mogelijkheden met dit materiaal zijn echter onbeperkt, want het is in de eerste plaats perfect dubbelzijdig te bedrukken en vervolgens in elke denkbare vorm te snijden. Bovendien is Re-board® gemakkelijk op te zetten, en door het lage gewicht gemakkelijk te vervoeren. Met Re-board® meubelen geeft u uw beurspresentatie een aparte finishing touch! Meer weten? >>>Meer informatie<<<

Restyling interieur & decoratie

Is het interieur van uw kantoor, praktijkruimte of winkel toe aan een nieuwe look, laat Steur Reclame uw interieur restylen tot een ruimte met een uitnodigende en eigentijdse uitstraling. Met creatief gebruik van verschillende interieurfolies zoals 3M DI-NOC en full-color visuals krijgt u een totaal vernieuwd interieur, naadloos passend bij uw activiteiten. Neem contact op voor een advies en ontwerp op maat.

Graslogo

Met behulp van een speciale mal kunnen wij ieder gewenst logo en/of tekst in een grasveld spuiten. Ideaal en uniek voor een opvallende, promotionele stunt of guerrilla-actie. Het logo wordt d.m.v. biologisch afbreekbare spuitkalk op het gras gespoten. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar. De houdbaarheid is, afhankelijk van de weersomstandigheden, 2 tot 6 weken.

Guerrilla-marketing

Met guerrilla-marketing veroorzaakt u met inzet van gecombineerde marketinginstrumenten een hoop ophef en media-aandacht. Zo kunt u met een relatief klein budget een grote groep mensen bekend maken met uw bedrijf of product. Steur Reclame biedt een breed scala aan guerrilla-marketingmethodes, zoals de inzet van vloerstickers, reverse graffiti, vloervinyl, muurstickers, reclame-aanhangwagens of graslogo’s. Het verrassingselement is cruciaal in guerrilla-marketing, dus kunnen reclame-uitingen in overleg 24/7 geplaatst worden. Wilt u weten hoe wij uw ideeën vorm kunnen geven, neem dan contact met ons op. Lees hier meer over guerrilla-marketing.

Maatwerk & montage

Wilt u zichzelf onderscheiden en kunt u geen juiste leverancier vinden? Wij maken het! Door het gebruik van onze volledig ingerichte werkplaats kunnen wij u maatwerk leveren op het gebied van constructie en montage. Steur Reclame verricht constructie-/laswerk van RVS en aluminium en installeert behalve elektrotechnische voorzieningen tevens pneumatische en hydraulische installaties. Wij hebben de knowhow, de ervaring, de gereedschappen, het materieel en de materialen om alle montagewerkzaamheden te verzorgen. Technische vragen beantwoorden wij graag, bel ons voor een veilige en vakkundige oplossing.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.