Steur Reclame

Steur Reclame is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot een veelzijdig reclamebedrijf. Professionaliteit en creativiteit zijn sleutelwoorden in ons werk, zodat u steeds verrassend en aansprekend kunt communiceren. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment reclameproducten- en diensten, waarmee u uw boodschap effectief onder de aandacht van uw doelgroep kunt brengen.

Gewijzigde openingstijden
Vanaf 21-08-’17 kent Steur Reclame gewijzigde openingstijden. Voor het ophalen of afgeven van goederen kunt u op onze locatie terecht op maandag t/m vrijdag van 13:00 – 17:00 uur. In de avonduren zijn wij telefonisch bereikbaar. Dan kunt u ook een afspraak maken voor een bezoek op vrijdag of zaterdag. Steur Reclame blijft ondanks de gewijzigde openingstijden actief met de productie en montage van een uitgebreid assortiment reclame- en promotiematerialen voor binnen en buiten. Wij blijven ons inspannen voor een creatief resultaat waarmee u uw boodschap effectief onder de aandacht van uw doelgroep kunt brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze relaties binnen en buiten de regio Steur Reclame zullen blijven vinden om zich opvallend te presenteren. Want ons motto blijft: Wat we doen, doen we goed.

Kwaliteit en Service
Steur Reclame levert u in de eerste plaats een goed product. Kwaliteit en service zijn naast creativiteit en professionaliteit de pijlers van het bedrijf. Alle producten en materialen die wij gebruiken zijn eersteklas A-merken, zoals de kwaliteitsfolies van ORACAL, 3M en Avery, waardoor we langdurige garantie op verkleuring kunnen geven! Bovendien worden onze full-colorprints standaard afgewerkt met een UV-werend laminaat als bescherming tegen weersinvloeden.

Diensten
Met de belettering van auto’s, aanhangers, reclameborden, winkelruiten of etalages communiceert u voortdurend uw reclameboodschap aan een breed publiek. Dat kan gaan van uw logo of bedrijfsnaam op uw winkelruit tot een flitsende carwrap van uw wagenpark. Steur Reclame ontwerpt en monteert ook diverse vormen van gevelreclame, zoals frees- en doosletters. Als u ‘s nachts zichtbaar wilt zijn, kunnen wij een opvallende lichtreclame monteren op uw pand of verlichting installeren voor spandoeken en reclameborden aan uw gevel.

Producten
Vlaggen, banners, presentatiematerialen, kleding, raamfolies, muur- en vloerfolies, alles is full-color te bedrukken. Al onze full-colorprints voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid en in vrijwel alle gevallen worden inkten met een ecolabel toegepast.

Ontwerp
Steur Reclame beschikt over een ontwerpstudio waar uw reclame-uitingen hun vorm krijgen. Wij ontwerpen voor u logo’s, huisstijl, carwraps, raamdecoraties maar ook voor het ontwikkelen van online diensten als websites, SEO en social media kunt u ons inschakelen.

Kleding
Uw bedrijfsidentiteit maakt u niet alleen zichtbaar in outdoor-reclame, gevelreclame of lichtreclame, maar ook door bedrijfskleding met uw logo en bedrijfsnaam. Steur Reclame bedrukt en levert een degelijk assortiment werkkleding en promotionele kleding. Een andere stijlvolle manier om uw bedrijfsidentiteit te communiceren is de bewegwijzering in uw pand en op het terrein. Op dit gebied kunnen wij u adviseren om tot een heldere oplossing te komen en de levering en de montage voor u verzorgen.

Beurs en Presentatie
Steur Reclame is uw ideale partner voor het inrichten van uw beursstand en kan u voorzien van alle presentatiemiddelen, meubilair en promotiematerialen voor een succesvol evenement.

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.