Studio en DTP

Studio/DTP

Studiowerk is niet weg te denken uit het reclamevak. In onze studio maken wij de vertaling van uw wensen naar een effectieve, aansprekende reclame-uiting voor uw bedrijf. Wij ontwerpen logo’s, drukwerk, buitenreclame, promotie- en presentatiematerialen. Voor online diensten zoals websites, social media en nieuwsbrieven, werken wij intensief samen met Studio-Stone. Wij zijn in hetzelfde pand gevestigd, dus zijn de lijnen kort!

Drukwerk

Kwaliteit komt tot uitdrukking in uw drukwerk. Met uw briefpapier, brochures en visitekaartjes kunt u duidelijk laten zien, dat u hoge kwaliteitsstandaarden hanteert. Dat geeft zekerheid aan uw klanten, dat ze bij u kwaliteit mogen verwachten. Ons full-colordrukwerk is van uitstekende kwaliteit. Heldere kleuren en goede, zware papiersoorten geven de uitstraling van het drukwerk net dat beetje extra. Alles voor een effectieve communicatie, spetterende presentatie en aantrekkelijke promotie kan Steur Reclame voor u drukken.

Websites

Uw website is het internet-visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Wie even kort contact met u heeft gehad, gaat op uw website zoeken naar meer gegevens over uw bedrijfsactiviteiten. In samenwerking met Studio-Stone ontwikkelen wij professionele websites voor het midden- en kleinbedrijf, verenigingen, onderwijsinstellingen, stichtingen en publieke organisaties. Met het CMS kunt u de inhoud van uw website zélf beheren en actueel houden. Een compleet nieuwe website, restylen van uw huidige website of omzetten van een bestaande website naar een website die u zelf kunt beheren, alles is mogelijk. Vraag informatie of een vrijblijvende offerte.

Webhosting

Uw website brengen wij onder bij een betrouwbaar en hoogwaardig datacenter, Nedzone in Steenbergen, waar wij over een eigen server kunnen beschikken. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd bereikbaar en veilig is en dat de nodige software up-to-date is. Er is altijd een webhostingpakket dat bij u past. Heeft u al een website, dan kunnen wij ook zonder problemen de verhuizing regelen.

Social media

Social media zijn een marketingfactor van betekenis geworden. Wij kunnen met u de mogelijkheden voor de inzet van social media onderzoeken en u helpen met de inrichting. In samenwerking met Studio-Stone kunnen wij voor u een Facebook Fanpage, een Twitteraccount of Youtubekanaal inrichten en integreren met uw nieuwe of bestaande website.

Nieuwsbrieven

Gericht communiceren met uw klanten, met prospects en beïnvloeders kan effectief en tegen beperkte kosten met een nieuwsbrief. In samenwerking met Studio-Stone koppelen wij de nieuwsbrief-applicatie aan uw nieuwe of bestaande website. Voor een professionele uitstraling van uw nieuwsbrief kunnen wij een sjabloon in uw huisstijl maken. Ook kunnen wij u behulpzaam zijn bij het genereren van vlot leesbare, overtuigende content.

Logo-ontwerp

Uw logo en huisstijl zijn de eye-catchers bij de visuele communicatie met uw (toekomstige) klanten. U moet herinnerd worden bij het zien van uw logo en uw huisstijl. Steur Reclame denkt met u mee, ontwerpt én realiseert uw logo en de bijpassende huisstijl met het oog op uw positionering in de markt. Geef ons reden tot nadenken en vraag een offerte.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.