Werkkleding en bedrukken

Werkkleding en bedrukken

Steur Reclame levert diverse merken kwaliteitskleding voor promotionele doeleinden en als bedrijfskleding. Bijpassende werkschoenen en PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) maken eveneens deel uit van ons assortiment. Wij weten hoe belangrijk goede arbeidsomstandigheden zijn, dus leveren wij producten met het Fair Wear-keurmerk, dat staat voor goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Met het oog op uw gezondheid en het milieu heeft onze kleding zowel het OEKO-TEX® Standard 100 als het EU Ecolabel. Alle kleding wordt bovendien bedrukt met PVC-vrije materialen en is dus 100% recyclebaar.

Bedrukken & Borduren

Al onze kleding kunnen wij leveren met uw eigen logo en/of bedrijfsnaam daarop geborduurd of gedrukt. Met een slimme keuze voor de kleurstelling van de kleding kunt u een opvallend en verrassend effect bereiken. Ook kleine oplagen kan Steur Reclame snel voor u verzorgen. Kom in onze showroom de ruime selectie van de kleding bekijken en laat u inspireren.

Promotionele Kleding

Wij bieden u een ruime keus aan promotionele kleding voor evenementen of als dagelijkse bedrijfskleding, bv in de horeca. Steur Reclame levert zowel formele als casual kleding met een modieus, eigentijds design. In ons ruime assortiment aan poloshirts, blouses, sweaters, T-shirts, bodywarmers, jassen en overalls vindt u altijd iets binnen uw budget. Met een apart ontwerp van Steur Reclame maakt u van ieder kledingstuk iets unieks. Er is keuze genoeg uit dames-, heren- en kindermodellen in vele kleuren.

Werkkleding

Werkkleding van Steur Reclame is een duidelijk, herkenbaar visitekaartje dat u intensief kunt gebruiken. Want wij leveren kwaliteitswerkkleding van diverse topmerken en bedrukken of borduren die met uw logo of met een aansprekende, wervende tekst. Wij leveren werkkleding afgestemd op het gebruik door o.a. schildersbedrijven, bouwbedrijven, boswachters, recreatiebedrijven, metaalbedrijven en timmerbedrijven. Onze werkkleding gaat lang mee, is kleurvast, en zit altijd comfortabel. Enkele merken in ons assortiment zijn F-Engel werkkleding, Workzone werkkleding, Thibet werksokkenELKA regenkleding en Deerhunter outdoorkleding.

Veiligheidschoenen & PBM’s

De verplichting om persoonlijke beschermingsmiddelen ter beschikking te stellen van uw personeel heeft ook positieve kanten. Door het consequent gebruik van PBM’s voorkomt u onnodig productieverlies door ongevallen en ziekte. De eenvoudigste PBM’s bieden directe bescherming aan kwetsbare en vitale lichaamsdelen. Steur Reclame heeft een ruim assortiment pbm’s voor de bescherming van hoofd, ogen, oren, handen en voeten. Meest gevraagd zijn onze stevige, veilige werkschoenen en goed passende werksokken.

Steur Reclame levert Cofra, Cofra Sneakers, Emma en Grisport veiligheidsschoenen en Thibet werksokken, Europese topmerken met een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten. Veiligheidsschoenen van Cofra, Emma en Grisport zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden gebruikt in de industrie en de wegenbouw, maar ook in ziekenhuizen en laboratoria.

Vraag informatie of een inspirerend advies en stuur een e-mail.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.